کلیدواژه ها = تجزیه پذیری منابع پروتئینی
تعداد مقالات: 1

1 بررﺳﯽ درﺟﺎت ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻨﯽ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺧﻮراک در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
حبیب تقوی گرگان؛ اسدا... تیموری یانسری؛ حسن صمدی واسکسی؛ سبحان گلچین گله دونی؛ مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.47 K)