ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺗﺮﯾﺘﯿﮑﺎﻟﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺨﻠﻮط ﺳﯿﻼژ آنﻫﺎ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (384.79 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﯾﺎﺳﻮج
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﯾﺎﺳﻮج
3ﻣﺮﺑﯽ ﻣﺮﮐﺰ آﻣﻮزش ﺷﻬﯿﺪ ﻓﺎرﺳﯽ اﺻﻔﻬﺎن
چکیده
کلیدواژه ها