تاثیر سطوح مختلف پسماند رستوران در جیره بره های پرواری بر متابولیتهای خونی و شکمبه ای

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (106.04 K)
عنوان دوره: استفاده از پسماند های کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام و طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
2اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
3دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام و طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان
4دانشجوی کارشناسی علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
چکیده
کلیدواژه ها