کلیدواژه ها = پسماند رستوران
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر سطوح مختلف پسماند رستوران در جیره بره های پرواری بر متابولیتهای خونی و شکمبه ای
مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ سعیده نوحی؛ بهزاد حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.04 K)

2 تعیین سلامت میکروبی پسماند رستوران جهت استفاده در صنعت دامپروری
مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ پیمان زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.94 K)

3 شمارش جمعیت کل باکتریهای شکمبه با استفاده از روش Real time-PCR
علی حسین خانی؛ مهدی مرادی؛ سید علی رضا وکیلی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.2 K)

4 مقایسه خوش خوراکی پسماندهای رستوران با برخی مواد رایج در تغذیه دام
مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.48 K)

5 ارزیابی تاثیر سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلی بر مقادیر انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی پسماند رستوران در جوجه های گوشتی
صادق چراغی سرای؛ علی حسین خانی؛ حسین جانمحمدی؛ پیمان زارع؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.46 K)

6 بررسی آلودگی باکتریایی و ارزیابی اقتصادی پسماند رستوران به هنگام استفاده در جیره غذایی طیور
صادق چراغی سرای؛ علی حسین خانی؛ حسین جانمحمدی؛ پیمان زارع؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.29 K)

7 بررسی اثرات متقابل خوراک ها بر روند تخمیر پذیری آن ها
علی حسین خانی؛ هلاله محمودی؛ غلامرضا حمیدیان؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.85 K)

8 جایگزینی پسماند رستوران به جای دانه جو و پودر چربی و تاثیر آن بر عملکرد و متابولیت های خونی گوساله های پرواری هلشتاین
نگین یعقوبی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (603.99 K)