اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ و اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮدرﺷﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.04 MB)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﮔﻨﺒﺪ ﮐﺎووس
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﮔﻨﺒﺪ ﮐﺎووس
چکیده
کلیدواژه ها