نویسنده = شهریار مقصودلو | ||
تعداد مقالات: 35 | ||
1 | اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان | |
حامد خدایی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ زهرا تراز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.54 K) | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽاﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی در سنین اولیه | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.88 K) | ||
3 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﺳﻄﺢ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟهﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.65 K) | ||
4 | اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
یونس مدنی؛ شهریار مقصودلو؛ حسین عرب عامری؛ جلال حقوقدان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.11 K) | ||
5 | اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف | |
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
6 | اﺛﺮ رژﯾﻢﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ، ﻟﯿﺰﯾﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
حشمت الله گل زاده؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ جواد بیات | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (938.48 K) | ||
7 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
یونس مدنی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی چراتی؛ فرید مسلمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
8 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ و اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮدرﺷﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
مصطفی رستمی؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
9 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
مصطفی رستمی؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (959.43 K) | ||
10 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎمین E | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.3 K) | ||
11 | اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (743.18 K) | ||
12 | اثر سطوح انرژی و زمان تعویض جیره های پیش دان و میان دان بر عملکرد جوجه های گوشتی با وزن بیشتر از 2 کیلو گرم | |
شهریار مقصودلو؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.62 K) | ||
13 | بررسی اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چندگانه بر شاخص تولید جوجه های گوشتی 35 روزه | |
نورمحمد مختومی؛ شهریار مقصودلو؛ حمیدرضا سیدآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (754.12 K) | ||
14 | اثر مکمل سازی آنزیم چندگانه تجاری "کمین" وحذف مکمل اسیدآمینه های دی ال متیونین ، ال لیزین هیدروکلراید و ال ترئونین بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی | |
ملیحه صادقی سیمکانی؛ شهریار مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار؛ علیرضا خان احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.52 K) | ||
15 | اثرمکمل سازی آنزیم چند گانه تجاری و حذف مکمل اسید آمینه های مصنوعی متیونین، لیزین و ترئونین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان | |
ملیحه صادقی سیمکانی؛ شهریار مقصودلو؛ جواد بیات کوهسار؛ علیرضا خان احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.47 K) | ||
16 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی | |
محمد امامی قره حاجلو؛ شهریار مقصودلو؛ حسین صبوری؛ فرامرز رستمی چراتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.85 K) | ||
17 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
محمد امامی قره حاجلو؛ شهریار مقصودلو؛ حسین صبوری؛ فرامرز رستمی چراتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.5 K) | ||
18 | اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی | |
رضا صلاحی مقدم؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ محمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.93 K) | ||
19 | اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی | |
رضا صلاحی مقدم؛ یوسف مصطفی لو؛ شهریار مقصودلو؛ مخمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.39 K) | ||
20 | معرفی زرده تخم مرغ به عنوان تغذیه زود هنگام و اثر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
موسی حسینی نشلی؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ محمد کاظمی فرد؛ محمدرضا ملائی کندلوسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.05 K) | ||
21 | تغذیه زود هنگام با زرده تخم مرغ و اثر آن بر وزن و طول روده کوچک جوجه های گوشتی | |
موسی حسینی نشلی؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.33 K) | ||
22 | اثر استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
آرزو مخت؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ فرزاد قنبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.82 K) | ||
23 | اثر استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر مقدار اکسیداسیون لاشه و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی | |
آرزو مخت؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ فرزاد قنبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.07 K) | ||
24 | اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر برخی خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی | |
رضا سلیمی؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ عاطفه حبیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (730.84 K) | ||
25 | اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر عملکرد تولیدی جوجه بلدرچین های ژاپنی 3 تا 1 هفتگی | |
رضا سلیمی؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ عاطفه حبیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (922.42 K) |