نویسنده = شهریار مقصودلو
تعداد مقالات: 35

26 اثر تغذیه مرحله ای مختلف پروتئین بر وزن اجزای لاشه ی بلدرچین های ژاپنی
زانکو روحی؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (561.79 K)

27 اثر بافت جیره و تراکم مرغ در قفس بر ویژگی های کمّی و کیفی تخم مرغ در مرغداری های استان گلستان
محمود مهرپرور؛ فاطمه بحری بیناباج؛ شهریار مقصودلو؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (782.46 K)

28 اثر سن گله بر ویژگی های کیفی تخم مرغ های تولیدی در گله های تجاری استان گلستان
محمود مهرپرور؛ فاطمه بحری بیناباج؛ شهریار مقصودلو؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (581.55 K)

29 اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد بلدرچین های ژاپنی در سنین اولیه رشد
زانکو روحی؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (806.93 K)

30 اثر عصاره گیاه آویشن، آب انار و آب لیمو بر pH و ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی
یونس گرگیج؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (876.12 K)

31 بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آویشن، آب انار، آب لیمو در گوشت ران جوجه های گوشتی
یونس گرگیج؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.21 K)

32 اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده با کنجاله سویا و سطح ویتامین E بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.88 K)

33 اثر سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری جیره بر شاخص تولید دوره های مختلف پرورش جوجه های گوشتی
یونس مدنی؛ شهریار مقصودلو؛ حسین عرب عامری؛ جلال حقوقدان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.51 K)

34 بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)

35 اثر شکل دان (پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
حامد خندائی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ زهرا تراز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)