ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎنی (Satureja khuzistanica) بر راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﻣﺮغ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1006.48 K)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ، داﻧﺸﯿﺎر، اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﻟﺮﺳﺘﺎن
چکیده
کلیدواژه ها