نویسنده = حشمت اله خسروی نیا
تعداد مقالات: 23

1 بررﺳﯽ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﺳﺎﻧﺲﮔﯿﺮی ﺷﺪه ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزستان ﺑﻪ ﺟﺎی ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﮋاد فراهانی
محمد وطن پرست؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسین کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.54 K)

2 ﭘﺎﺳﺦ رﺷﺪ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ ﺑﻪ اﻓﺰودن اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ به آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ
رضا پرور؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ حسن نوروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.97 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎنی (Satureja khuzistanica) بر راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﻣﺮغ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
رضا پرور؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1006.48 K)

4 تاثیر دو الگوی دمای محیط پرورش تا سن 28 روزگی بر منحنی رشد، ضریب تبدیل خوراک و تلفات مرغ گوشتی
اکبر چراغی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مجتبی موسوی؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.7 K)

5 تأثیر اندازه بدن بر ترکیب شیمیایی کرم خاکی گونه Esienia foetida و بررسی امکان تولید تجاری پودر کرم خاکی
حشمت اله خسروی نیا؛ مهران طیبی؛ محمدرضا ارجمند؛ نیما قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (456.39 K)

6 تاثیر ضایعات خشک نانوایی و مواد جاذب سموم قارچی در جیره بر خصوصیات بستر پرورش و فراوانی شیوع و شدت زخم های سینه و جراحات کف پا در مرغ های گوشتی
حشمت اله خسروی نیا؛ میلاد منافی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.83 K)

7 تاثیر گلوکومانان های مستخرج از دیواره مخمر بر پارامتر های اقتصادی مرغ های گوشتی پرورش یافته در تراکم گله متفاوت
فرانک دوستی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ شهاب قاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.91 K)

8 تاثیر گلوکومانان های مستخرج از دیواره مخمر و ضایعات نانوایی بر عملکرد اقتصادی نیمچه های گوشتی پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی
علی سوری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسن نوروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.68 K)

9 ﻣﺪل ﻫﺎی آﻣﺎری ﺧﻄﯽ ﺑﺮای ﺗﺨﻤﯿﻦ وزن دﻧﺒﻪ و وزن ﻻﺷﻪ در ﻗﻮچ ﻫﺎی ﻧﺮ ﯾﮏ ﺳﺎﻟﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
حشمت اله خسروی نیا؛ محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.49 K)

10 تأثیر عمل آوری شیمیایی بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکی بستر جوجه های گوشتی
دانیال فرهادی؛ فرید شریعتمداری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.27 K)

11 مقایسه اثر دو ماده بستری بر روی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
دانیال فرهادی؛ فرید شریعتمداری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.07 K)

12 اثر سطوح جیره ای اسانس مرزه خوزستانی و آلفاتوکوفرول بر عملکرد رشد و ذخیره چربی در لاشه مرغ گوشتی
مهران طیبی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.49 K)

13 تأثیر تراکم گله و محدودیت غذایی بر تلفات ناشی از عارضه مرگ ناگهانی مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی
حشمت اله خسروی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.71 K)

14 اثر اسانس مرزه (خوزستانی) و آلفاتوکوفرول بر وزن زنده و وزن نسبی اندام های داخلی مرغ گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمدرضا ارجمند کرمانی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.87 K)

15 تأثیر تراکم گله بر عملکرد تولیدی و سلامت پا در جوجه های گوشتی پرورش یافته تحت تنش گرمایی
زینب پورآزادی؛ حشمت اله خسروی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.49 K)

16 استفاده از مدل ریاضی گومپرتز برای بررسی تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم بر پارامترهای رشد در جوجه گوشتی متأثر از تنش گرسنگی پس از تفریخ
زینب پورآزادی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسن نوروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (336.35 K)

17 عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با روغن سویا در دوره های مختلف پرورش
محسن محمدطاقی؛ نیما ایلا؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بهروز یاراحمدی؛ کریم باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.59 K)

18 بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک
محسن امیدی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (507.24 K)

19 تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی
محسن امیدی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.55 K)

20 بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر وضعیت آنتی اکسیدانی سرم خون در جوجه های گوشتی
مریم میردریکوندی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بهمن پریزادیان کاوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.47 K)

21 بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر غلظت آنزیم های کبدی و ارتباط آن با بیماری کبد چرب در جوجه های گوشتی
مریم میردریکوندی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بهمن پریزادیان کاوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.41 K)

22 پاسخ رشد و عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی به افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzstanica) به آب آشامیدنی
رضا پرور؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذر فر؛ حسن نوروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.77 K)

23 تاثیر سطوح مازاد بر نیاز مواد معدنی کم مصرف کلیت شده در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
حشمت اله خسروی نیا؛ جعفر آردان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K)