نویسنده = حشمت اله خسروی نیا | ||
تعداد مقالات: 23 | ||
1 | بررﺳﯽ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﺳﺎﻧﺲﮔﯿﺮی ﺷﺪه ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزستان ﺑﻪ ﺟﺎی ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﮋاد فراهانی | |
محمد وطن پرست؛ آرش آذرفر؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسین کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.54 K) | ||
2 | ﭘﺎﺳﺦ رﺷﺪ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ ﺑﻪ اﻓﺰودن اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ به آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ | |
رضا پرور؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ حسن نوروزیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.97 K) | ||
3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎنی (Satureja khuzistanica) بر راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﻣﺮغ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ | |
رضا پرور؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1006.48 K) | ||
4 | تاثیر دو الگوی دمای محیط پرورش تا سن 28 روزگی بر منحنی رشد، ضریب تبدیل خوراک و تلفات مرغ گوشتی | |
اکبر چراغی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مجتبی موسوی؛ بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.7 K) | ||
5 | تأثیر اندازه بدن بر ترکیب شیمیایی کرم خاکی گونه Esienia foetida و بررسی امکان تولید تجاری پودر کرم خاکی | |
حشمت اله خسروی نیا؛ مهران طیبی؛ محمدرضا ارجمند؛ نیما قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (456.39 K) | ||
6 | تاثیر ضایعات خشک نانوایی و مواد جاذب سموم قارچی در جیره بر خصوصیات بستر پرورش و فراوانی شیوع و شدت زخم های سینه و جراحات کف پا در مرغ های گوشتی | |
حشمت اله خسروی نیا؛ میلاد منافی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.83 K) | ||
7 | تاثیر گلوکومانان های مستخرج از دیواره مخمر بر پارامتر های اقتصادی مرغ های گوشتی پرورش یافته در تراکم گله متفاوت | |
فرانک دوستی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ شهاب قاضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.91 K) | ||
8 | تاثیر گلوکومانان های مستخرج از دیواره مخمر و ضایعات نانوایی بر عملکرد اقتصادی نیمچه های گوشتی پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی | |
علی سوری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسن نوروزیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.68 K) | ||
9 | ﻣﺪل ﻫﺎی آﻣﺎری ﺧﻄﯽ ﺑﺮای ﺗﺨﻤﯿﻦ وزن دﻧﺒﻪ و وزن ﻻﺷﻪ در ﻗﻮچ ﻫﺎی ﻧﺮ ﯾﮏ ﺳﺎﻟﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری | |
حشمت اله خسروی نیا؛ محمود وطن خواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.49 K) | ||
10 | تأثیر عمل آوری شیمیایی بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکی بستر جوجه های گوشتی | |
دانیال فرهادی؛ فرید شریعتمداری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.27 K) | ||
11 | مقایسه اثر دو ماده بستری بر روی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
دانیال فرهادی؛ فرید شریعتمداری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.07 K) | ||
12 | اثر سطوح جیره ای اسانس مرزه خوزستانی و آلفاتوکوفرول بر عملکرد رشد و ذخیره چربی در لاشه مرغ گوشتی | |
مهران طیبی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.49 K) | ||
13 | تأثیر تراکم گله و محدودیت غذایی بر تلفات ناشی از عارضه مرگ ناگهانی مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی | |
حشمت اله خسروی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.71 K) | ||
14 | اثر اسانس مرزه (خوزستانی) و آلفاتوکوفرول بر وزن زنده و وزن نسبی اندام های داخلی مرغ گوشتی در شرایط تنش گرمایی | |
محمدرضا ارجمند کرمانی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.87 K) | ||
15 | تأثیر تراکم گله بر عملکرد تولیدی و سلامت پا در جوجه های گوشتی پرورش یافته تحت تنش گرمایی | |
زینب پورآزادی؛ حشمت اله خسروی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.49 K) | ||
16 | استفاده از مدل ریاضی گومپرتز برای بررسی تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم بر پارامترهای رشد در جوجه گوشتی متأثر از تنش گرسنگی پس از تفریخ | |
زینب پورآزادی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسن نوروزیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (336.35 K) | ||
17 | عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با روغن سویا در دوره های مختلف پرورش | |
محسن محمدطاقی؛ نیما ایلا؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بهروز یاراحمدی؛ کریم باقری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.59 K) | ||
18 | بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک | |
محسن امیدی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (507.24 K) | ||
19 | تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی | |
محسن امیدی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.55 K) | ||
20 | بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر وضعیت آنتی اکسیدانی سرم خون در جوجه های گوشتی | |
مریم میردریکوندی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بهمن پریزادیان کاوان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.47 K) | ||
21 | بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر غلظت آنزیم های کبدی و ارتباط آن با بیماری کبد چرب در جوجه های گوشتی | |
مریم میردریکوندی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بهمن پریزادیان کاوان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.41 K) | ||
22 | پاسخ رشد و عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی به افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzstanica) به آب آشامیدنی | |
رضا پرور؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذر فر؛ حسن نوروزیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.77 K) | ||
23 | تاثیر سطوح مازاد بر نیاز مواد معدنی کم مصرف کلیت شده در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
حشمت اله خسروی نیا؛ جعفر آردان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K) |