تأثیر عمل آوری شیمیایی بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکی بستر جوجه های گوشتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (448.27 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
2استاد گروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
3استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان
4استادیار گروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
کلیدواژه ها