کلیدواژه ها = بار میکروبی
تعداد مقالات: 10

1 بررسی کیفیت شیر تولیدی در شهرستان شهربابک استان کرمان
سبحان قاسمیان؛ مینا مرادی؛ حسین رضایی نژاد؛ حسین حسین زاده؛ سمیه قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.32 K)

2 مقایسه دو روش سرد کردن روی تغییرات بار میکروبی کل، کلی فرم و وزن لاشه مرغ
محمدرضا مفیدی؛ محمد صادق سعید آبادی؛ مهدی شکوهمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.89 K)

3 تأثیر عمل آوری شیمیایی بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکی بستر جوجه های گوشتی
دانیال فرهادی؛ فرید شریعتمداری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.27 K)

4 بررسی وضعیت بار میکروبی و مواد افزودنی شیرخام استان یزد
محمدعلی امامی میبدی؛ حمیدرضا مهدوی عادلی؛ مهدی شکوهمند؛ امید کریمی؛ محمدرضا مفیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.42 K)

5 مقایسه اثر دو روش شیردوشی ماشینی و دستی روی مقدار و ترکیبات شیر گاومیش در خوزستان
غلامعلی صنیعی؛ حسن صادقی پناه؛ محمد رضا مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.4 K)

6 بررسی اثر فصل برروی بار میکروبی، اسیدیته و pH شیر خام دامداری های سنتی استان فارس در مراحل مختلف دوشش تا تحویل
مجید هاشمی؛ شهرام شکر فروش؛ حمیدرضا مهدوی عادلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

7 نقش آموزش در بهبود کیفیت شیر (مطالعه موردی شهرستان گلپایگان)
سمیه جنت؛ محمد چیذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.28 K)

8 بررسی اثر فصل روی بارمیکروبی، درصد چربی و پروتئین و نقطه انجماد شیر خام در شهرستان فسا
مهدی شکوهمند؛ علیرضا نیک منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (418.59 K)

9 بررسی مقایسهای روشهای آماده سازی پستان و اثر آن بر شاخص بار میکروبی شیر در گاوهای هلشتاین در یکی از گاوداریهای صنعتی اطراف مشهد
عبداالله جمشیدی؛ حسن کرمانشاهی؛ محمد مظهری؛ مهدی پیروزه پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.97 K)

10 بررسی وضعیت بار میکروبی و میزان شیوع اشرشیاکلی شیر خام در مراکز جمع آوری شیر شهرستان های استان مرکزی در سال 1389
مهدی خدایی مطلق؛ محمد رضایی؛ محمد یحیایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.56 K)