اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ راس (308) در 21 روزﮔﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.1 MB)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، واحد ساوه، گروه علوم دامی، ساوه، ایران
2داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، واﺣﺪ ﻗﻢ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ، ﻗﻢ، اﯾﺮان
3داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، واﺣﺪ ساوه، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دامی، ساوه، اﯾﺮان
چکیده
کلیدواژه ها