مقایسه اثر افزودن سه نوع پروبیوتیک (لووسل اس - سی، پروتکسین، بایومین ایمبو) در شیر مصرفی برعملکرد بره های بومی مازندران از بدو تولد تا زمان از شیرگیری
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.49 MB)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1دانشجوری دوره کارشناسی ارشد علوم دامی،دانشکده کشاورزی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
2استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
3دانشجوی دوره دکتری ژنتیک و اصلاح نژاد دام، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها