نویسنده = کاوه جعفری خورشیدی
تعداد مقالات: 18

1 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭼﺮﺑﯽ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺗﮏ ﯾﺎﺧﺘﻪ ﻫﺎی شکمبه
حامد علیپور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمد علی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.42 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﻨﺠﺪ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﻠﻪ ﺗﺨﻢ ﭘﻨﺒﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری زل ﻣﺎزﻧﺪراﻧﯽ
محمدهادی آقاجانی دلاور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمد علی جعفری؛ فاطمه حسنی امیری؛ عباس احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.52 K)

3 تاثیر روش های مختلف استخراج چربی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و پروتئین حقیقی سبوس برنج
علی فرشاد مقدم؛ محمدعلی جعفری؛ کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

4 اثر استفاده از دانه گیاه دارویی شاهدانه (Nigella sativa) در جیره غذایی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی ROSS 308
محمد بهاری؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ روح الله عبدالله پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.67 MB)

5 اثر استفاده روغن پالم در جیره غذایی بر شاخص های رشد، مقدار مصرف خوراک و فراسنجه های خونی در بره های نر بومی مازندران از شیر گرفته شده تا سن 6 ماهگی
مهری السادات مهدوی ساداتی؛ رامین مهدوی ساداتی؛ کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.2 K)

6 مقایسه اثر افزودن سه نوع پروبیوتیک (لووسل اس - سی، پروتکسین، بایومین ایمبو) در شیر مصرفی برعملکرد بره های بومی مازندران از بدو تولد تا زمان از شیرگیری
مهدی بهاری؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ ماکان موسوی کاشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.49 MB)

7 مقایسه اثر افزودن سه نوع پروبیوتیک(لووسل اس - سی، پروتکسین، بایومین ایمبو) در شیر مصرفی بر فراسنجه های خونی بره های بومی مازندران از بدو تولد تا زمان از شیرگیری
مهدی بهاری؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ ماکان موسوی کاشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

8 اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند
حامد علیپور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمدعلی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

9 اثرات مصرف ویتامین های E و C بر عملکرد مرغهای تخمگذار در شرایط استرس سرمایی
محمد علی جعفری؛ کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (933.37 K)

10 اثر افدرین (یک بتاآدرنرژیک آگونیست) بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری زل مازندران
زینب رضوانی گیل کلایی؛ احمد زارع شحنه؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (516.5 K)

11 مقایسه فراسنجه های تجذیه پذیری تفاله مرکبات تولید شده در کارخانجات متفاوت استان مازندران به روش In situ
غلامرضا مختار پور؛ کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.87 K)

12 اثرات سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد رشد و تغییرات هورمون های تیروئیدی بره های پرواری زل مازندران
کاوه جعفری خورشیدی؛ عبداله رحیمی خناری؛ وحید رضایی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.89 K)

13 اثر سطوح مختلف آب پنیر تخمیر و تغلیظ شده در جیره غذائی بر میزان رشد و فراسنجه های خونگوساله های نر پرواری هلشتاین
کاوه جعفری خورشیدی؛ فغان شریفی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.59 K)

14 اثر استفاده از مولتی آنزیم و فیتاز در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی 308 ROS
فرهاد مصطفوی اطاقسرا؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ سیاوش میرشفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.39 K)

15 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
قاسم رمضانی؛ رضا وکیلی؛ کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.38 K)

16 بررسی اثر استفاده پیه در جیره غذایی گوسفند بر میزان تجزیه پذیری خوراک های علوفه ای (کاه گندم و یونجه خشک) به روش کیسه های نایلونی
مهدی اصحابی؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمد رضاییان؛ حامد علی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.15 K)

17 بررسی میزان تجزیه پذیری دیواره ی سلولی کاه گندم و یونجه خشک در شکمبه گوسفند تغذیه شده با سطوح مختلف پیه و روغن گیاهی، به روش Insitu
حامد علیپور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمد علی جعفری؛ مهدی اصحابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.81 K)

18 بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات کنجد با کنجله تخم پنبه بر عملکرد بره های نر پرواری زل مازندرانی
محمد هادی آقا جانی دلاور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمد علی جعفری؛ فاطمه حسنی امیری؛ عباس احمد پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.73 K)