بررسی اثر استفاده پیه در جیره غذایی گوسفند بر میزان تجزیه پذیری خوراک های علوفه ای (کاه گندم و یونجه خشک) به روش کیسه های نایلونی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (359.15 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تغذیه دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر
3دانشیار گروه بهداشت و تغذیه دام و عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
4دانش آموخته دوره کارشناسی ارشد علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر
چکیده
کلیدواژه ها