کلیدواژه ها = پیه
تعداد مقالات: 6

1 تأثیر سطوح متیونین، پروتئین و پیه بر روی کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار در انتهای دوره تولید
حسن نصیری مقدم؛ محمدجواد آگاه؛ محمدرضا کاظمی فرد؛ جواد حسینی؛ محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.25 MB)

2 اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند
حامد علیپور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمدعلی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

3 بررسی اثرات اضافه کردن چهار منبع مختلف چربی درجیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
نیما مساوات؛ سیروس عیدی وند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.65 K)

4 بررسی تأثیر منابع و سطوح مختلف چربی مکمل بر فراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی
آتنا منفردی؛ منصور رضایی؛ هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.68 K)

5 مقایسه چند عامل تغذیه ای تاثیرگذار بر کاهش کلسترول زرده تخم مرغ
سودابه مرادی؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه؛ سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

6 بررسی اثر استفاده پیه در جیره غذایی گوسفند بر میزان تجزیه پذیری خوراک های علوفه ای (کاه گندم و یونجه خشک) به روش کیسه های نایلونی
مهدی اصحابی؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمد رضاییان؛ حامد علی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.15 K)