تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برمصرف خوراک، قابلیت هضم متابولیت های خونی و شکمبه ای گاوهای شیرده هلشتاین
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (1.73 MB)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام
2عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها
کربوهیدرات غیرالیافی؛ ذرات علوفه؛ مصرف خوراک؛ قابلیت هضم؛ متابولیت های خونی؛ شکمبه ای گاوهای شیرده؛ هشتاین