نویسنده = اسدالله تیموری یانسری
تعداد مقالات: 29

1 بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ ﻧﺎﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه اﺳﯿﺪی ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﻘﺪار ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ در وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.97 K)

2 بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.56 K)

3 تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای در 10 وارﯾﺘﻪی ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.9 K)

4 تعیین ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻣﯿﮑﺮوﻧﯿﺰه ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ زل
الهه نادری کیا؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ صادق کریم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.76 K)

5 بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی
زمان رستم نژاد؛ یدالله چاشنی دل؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حامد شهابی؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.72 K)

6 تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ماده خشک شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی
سبحان گلچین گله دونی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ ایوب فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)

7 اثرات آغشته سازی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و عمل آوری شیمیایی (فرمالدئبد) بر ارزش تغذیه ای سیلاژ شبدر برسیم
خدیجه کردفیروزجائی؛ حمید امانلو؛ اسدالله تیموری یانسری؛ محمدحسین شهیر؛ امید فلاح پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

8 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
محدثه مهدوی؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ علیرضا جعفری صیاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (801.87 K)

9 تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی سیلوی جوی کامل با استفاده از روش کیسه های نایلونی
مریم رضایی فر؛ اسدالله تیموری یانسری؛ علیرضا جعفری صیادی؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

10 تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برفعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
غلامعلی هلاکو؛ اسدالله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.66 MB)

11 تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برمصرف خوراک، قابلیت هضم متابولیت های خونی و شکمبه ای گاوهای شیرده هلشتاین
غلامعلی هلاکو؛ اسدالله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.73 MB)

12 بررسی اثر مسیرهای مختلف ورود پروبیوتیک به دستگاه گوارش بر فیزیولوژی روده باریک بلدرچین ژاپنی
کاظم سیفی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

13 تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد تولیدی و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی
مونا زمانی؛ منصور رضائی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی سیاح زاده؛ فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.97 K)

14 اثرات کنجاله کلزای تیمار شده با فرمالدئیدبه عنوان یک منبع پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه در تغذیه میش های دوره انتقال
طیبه عجم رنگرز؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.39 K)

15 بررسی اثرات کنجاله کلزای فرآوری شده با فرمالدئید بر متابولیت های خونی میش های آبستن و وزن تولّد و رشد بره آن ها
طیبه عجم رنگرز؛ اسدالله تیموری یانسری؛ طاهره عجم رنگرز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.69 K)

16 اثرات پرتوهای یونساز بر ترکیبات ضد تغذیه ای و قابلیت هضم نشاسته و پروتئین دانه غلات و بقولات در جوجه های گوشتی
سبحان گلچین گله دونی؛ علی اصغر صادقی؛ علی نیکخواه؛ پروین شورنگ؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.59 K)

17 تأثیر استفاده از روغن تخم کدو و عصاره ریشه گزنه در جیره های رشد و پایانی بر عملکرد و پارامترهای سرم خون جوجه های گوشتی
مونا زمانی؛ زربخت انصاری پیراسرایی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ مهدی قادری جویباری؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.48 K)

18 اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (522.58 K)

19 اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و طول روده دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451.44 K)

20 تأثیر اندازه ذرات سیلاژ ذرت و مکمل روغن بر کنتیک هضم در شکمبه
محمد مهدی شریفی حسینی؛ محمد تربتی نژاد؛ اسدالله تیموری یانسری؛ سعید حسنی؛ تقی قورچی؛ مهدی یعقوب زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.16 K)

21 بررسی اثرات منابع پروتئینی با نرخ تجزیه متفاوت و اندازه ذرات (قطعات) علوفه جیره بر فعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین
حبیب تقوی کرگان؛ اسدالله تیموری یانسری؛ صادق کریم زاده؛ علی اصغر مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.32 K)

22 بررسی اثر پرتوتابی با امواج مایکروویو بر فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین کنجاله سویا
سارا یوسفیان؛ اسدالله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.5 K)

23 اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.76 K)

24 اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.78 K)

25 بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه