نویسنده = اسدالله تیموری یانسری | ||
تعداد مقالات: 29 | ||
1 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ ﻧﺎﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه اﺳﯿﺪی ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﻘﺪار ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ در وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.97 K) | ||
2 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.56 K) | ||
3 | تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای در 10 وارﯾﺘﻪی ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ | |
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.9 K) | ||
4 | تعیین ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻣﯿﮑﺮوﻧﯿﺰه ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ زل | |
الهه نادری کیا؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ صادق کریم زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.76 K) | ||
5 | بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی | |
زمان رستم نژاد؛ یدالله چاشنی دل؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حامد شهابی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.72 K) | ||
6 | تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ماده خشک شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی | |
سبحان گلچین گله دونی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ ایوب فرهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB) | ||
7 | اثرات آغشته سازی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و عمل آوری شیمیایی (فرمالدئبد) بر ارزش تغذیه ای سیلاژ شبدر برسیم | |
خدیجه کردفیروزجائی؛ حمید امانلو؛ اسدالله تیموری یانسری؛ محمدحسین شهیر؛ امید فلاح پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB) | ||
8 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن | |
محدثه مهدوی؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ علیرضا جعفری صیاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (801.87 K) | ||
9 | تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی سیلوی جوی کامل با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
مریم رضایی فر؛ اسدالله تیموری یانسری؛ علیرضا جعفری صیادی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB) | ||
10 | تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برفعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین | |
غلامعلی هلاکو؛ اسدالله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.66 MB) | ||
11 | تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برمصرف خوراک، قابلیت هضم متابولیت های خونی و شکمبه ای گاوهای شیرده هلشتاین | |
غلامعلی هلاکو؛ اسدالله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.73 MB) | ||
12 | بررسی اثر مسیرهای مختلف ورود پروبیوتیک به دستگاه گوارش بر فیزیولوژی روده باریک بلدرچین ژاپنی | |
کاظم سیفی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ اسدالله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB) | ||
13 | تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد تولیدی و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی | |
مونا زمانی؛ منصور رضائی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی سیاح زاده؛ فریدون نیک نفس | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.97 K) | ||
14 | اثرات کنجاله کلزای تیمار شده با فرمالدئیدبه عنوان یک منبع پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه در تغذیه میش های دوره انتقال | |
طیبه عجم رنگرز؛ اسدالله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.39 K) | ||
15 | بررسی اثرات کنجاله کلزای فرآوری شده با فرمالدئید بر متابولیت های خونی میش های آبستن و وزن تولّد و رشد بره آن ها | |
طیبه عجم رنگرز؛ اسدالله تیموری یانسری؛ طاهره عجم رنگرز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.69 K) | ||
16 | اثرات پرتوهای یونساز بر ترکیبات ضد تغذیه ای و قابلیت هضم نشاسته و پروتئین دانه غلات و بقولات در جوجه های گوشتی | |
سبحان گلچین گله دونی؛ علی اصغر صادقی؛ علی نیکخواه؛ پروین شورنگ؛ اسدالله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.59 K) | ||
17 | تأثیر استفاده از روغن تخم کدو و عصاره ریشه گزنه در جیره های رشد و پایانی بر عملکرد و پارامترهای سرم خون جوجه های گوشتی | |
مونا زمانی؛ زربخت انصاری پیراسرایی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ مهدی قادری جویباری؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.48 K) | ||
18 | اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
علی اصغر کاردل؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (522.58 K) | ||
19 | اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و طول روده دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
علی اصغر کاردل؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ اسدالله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451.44 K) | ||
20 | تأثیر اندازه ذرات سیلاژ ذرت و مکمل روغن بر کنتیک هضم در شکمبه | |
محمد مهدی شریفی حسینی؛ محمد تربتی نژاد؛ اسدالله تیموری یانسری؛ سعید حسنی؛ تقی قورچی؛ مهدی یعقوب زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.16 K) | ||
21 | بررسی اثرات منابع پروتئینی با نرخ تجزیه متفاوت و اندازه ذرات (قطعات) علوفه جیره بر فعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین | |
حبیب تقوی کرگان؛ اسدالله تیموری یانسری؛ صادق کریم زاده؛ علی اصغر مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.32 K) | ||
22 | بررسی اثر پرتوتابی با امواج مایکروویو بر فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین کنجاله سویا | |
سارا یوسفیان؛ اسدالله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.5 K) | ||
23 | اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ | |
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.76 K) | ||
24 | اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز | |
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.78 K) | ||
25 | بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف | |
معصومه شریفی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K) |