بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (347.56 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ علوم دامی داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری، ﻣﺎزﻧﺪران
2عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری، ﻣﺎزﻧﺪران
چکیده
کلیدواژه ها