ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮکیبی(ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮﺑﯿﻮتیک) و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﻗﺎرچ در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Onchorhynchus myksis)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (403.16 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه شیلات،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه شیلات، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری
3اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﮔﯿﺎﻫﭙﺰﺷﮑﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری
چکیده
کلیدواژه ها