کلیدواژه ها = رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن
تعداد مقالات: 4

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮکیبی(ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮﺑﯿﻮتیک) و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﻗﺎرچ در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Onchorhynchus myksis)
ﻣﺤﺪﺛﻪ ﺣﯿﺪری؛ ﻓﺮﯾﺪ ﻓﯿﺮوزبخش؛ زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ ﻣﺤﻤﺪ ﻋﻠﯽ تاجیک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.16 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﯽ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯿﺎن اﻧﮕﺸﺖ ﻗﺪ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss)
زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ فرید فیروزبخش؛ محدثه حیدری؛ علی جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.19 K)

3 اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت روﻏﻦ ﮐﺸﯽ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﮐﻤﯿﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن
مرتضی دروﯾﺸﯽ ﺷﺎﻫﮑﻼئی؛ عبدالصمد کرامت؛ صادق کریم زاده؛ علی فرزانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.05 K)

4 اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﺣﺎوی ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺗﻐﺬیه ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss)
محمدرضا مالکی مقدم؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ محمدرضا رزقجر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.05 K)