کلیدواژه ها = رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮکیبی(ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮﺑﯿﻮتیک) و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﻗﺎرچ در ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Onchorhynchus myksis) | |
ﻣﺤﺪﺛﻪ ﺣﯿﺪری؛ ﻓﺮﯾﺪ ﻓﯿﺮوزبخش؛ زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ ﻣﺤﻤﺪ ﻋﻠﯽ تاجیک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.16 K) | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﮑﻤﻞ ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﯽ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯿﺎن اﻧﮕﺸﺖ ﻗﺪ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss) | |
زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ فرید فیروزبخش؛ محدثه حیدری؛ علی جعفرپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.19 K) | ||
3 | اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت روﻏﻦ ﮐﺸﯽ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﮐﻤﯿﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن | |
مرتضی دروﯾﺸﯽ ﺷﺎﻫﮑﻼئی؛ عبدالصمد کرامت؛ صادق کریم زاده؛ علی فرزانفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.05 K) | ||
4 | اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﺣﺎوی ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺗﻐﺬیه ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss) | |
محمدرضا مالکی مقدم؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ محمدرضا رزقجر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.05 K) |