اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت روﻏﻦ ﮐﺸﯽ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﮐﻤﯿﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (288.05 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشگاه علوم کشاورزی ساری دانشکده علوم دامی و شیلات گروه شیلات
2مرکز آموزش عالی رودکی واحد تنکابن
3مرکز تحقیقات تنکابن
چکیده
کلیدواژه ها