کلیدواژه ها = ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت روﻏﻦ ﮐﺸﯽ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﮐﻤﯿﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن | |
مرتضی دروﯾﺸﯽ ﺷﺎﻫﮑﻼئی؛ عبدالصمد کرامت؛ صادق کریم زاده؛ علی فرزانفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.05 K) | ||
2 | اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﺣﺎوی ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺗﻐﺬیه ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss) | |
محمدرضا مالکی مقدم؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ محمدرضا رزقجر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.05 K) | ||
3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ارﮔﻮﺳﺎن ﺑﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی رﺷﺪ و ﺑﻘﺎی ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ در ﻣﺮاﺣﻞ اوﻟﯿﻪ ﭘﺮورش | |
داریوش ﺧﺎدﻣﯽ ﺷﻮرمستی؛ یاسمن فهیم دژیان؛ عابد اوانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.88 K) | ||
4 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ و ﻫﻮرﻣﻮن ﮐﻮرﺗﯿﺰول ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss) | |
مقداد سیفی؛ صادق کریم زاده؛ هادی حسین آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (553.09 K) |