کلیدواژه ها = ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ
تعداد مقالات: 4

1 اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت روﻏﻦ ﮐﺸﯽ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﮐﻤﯿﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن
مرتضی دروﯾﺸﯽ ﺷﺎﻫﮑﻼئی؛ عبدالصمد کرامت؛ صادق کریم زاده؛ علی فرزانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.05 K)

2 اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﺣﺎوی ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺗﻐﺬیه ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss)
محمدرضا مالکی مقدم؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ محمدرضا رزقجر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.05 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ارﮔﻮﺳﺎن ﺑﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی رﺷﺪ و ﺑﻘﺎی ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻ در ﻣﺮاﺣﻞ اوﻟﯿﻪ ﭘﺮورش
داریوش ﺧﺎدﻣﯽ ﺷﻮرمستی؛ یاسمن فهیم دژیان؛ عابد اوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.88 K)

4 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ و ﻫﻮرﻣﻮن ﮐﻮرﺗﯿﺰول ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن (Oncorhynchus mykiss)
مقداد سیفی؛ صادق کریم زاده؛ هادی حسین آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (553.09 K)