تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و آنتی بیوتیک بر پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (207.28 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام و طیور گروه علوم دامی ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
2استادیار گروه علوم دامی ، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
3استاد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
4پژوهشگر واحد تحقیق وتوسعه شرکت داروسازی باریج اسانس
چکیده
کلیدواژه ها