بررسی اثر سطوح مختلف اسیدهایآلی در جیره غذایی، بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (402.63 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
2استادیار گروه علوم دامی غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
3دکترای تخصصی دامپزشکی غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
4مربی گروه صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
چکیده
کلیدواژه ها