اثر سطوح مختلف مکمل ال-کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی همورال جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (351.11 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1امین اله پورملکشاهی؛ 2مجتبی شیرخانی؛ 3علی خطیب جو؛ 3فرشید فتاح نیا؛ 4هوشنگ جعفری؛ 4صفیعلی ورمقانی؛ 5مریم قیصرزاده
1داشجوی کارشناسی ارشد تغذیه طیور دانشگاه ایلام
2کارشناس ارشد معاونت بهبود تولیدات دامی
3استادیار دانشگاه ایلام
4اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منایع طبیعی استان ایلام
5داشجوی علوم تجربی دانشگاه فرهنگیان ایلام
چکیده
کلیدواژه ها