بررسی اثرات افزودنی باکتریایی (LALSIL) و پلاساندن بر روی خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم به روش In situ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (383.94 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
2استاد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
3استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
4دانشجوی سابق کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها