صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
in situ
تعداد مقالات:
13
1
مقایسه تجزیه پذیری علوفه های خشک یونجه با باقیمانده زراعی روناس به روش in situ
الهام امیر تیموری؛ امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (132.38 K)
2
تعیین تجزیه پذیری پسماند میوه و سبزی با استفاده از روش in situ و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ حسین دقیق کیا؛ سعیده نوحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (200.66 K)
3
تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی دوگونه ی اشنان (Seidlizia rosmarinus) و سرخ گز (Tamarix ramosissima) مورد چرای شتر با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
زهرا میرخاندوزی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
4
تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی
الهام امیرتیموری؛ امین خضری؛ رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.21 MB)
5
قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان
رحمن ابن عباسی؛ مریم بداغی؛ هرمز منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
6
بررسی اثرات افزودنی باکتریایی (LALSIL) و پلاساندن بر روی خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم به روش In situ
فرزاد هاشم زاده سیگاری؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ حسن نظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.94 K)
7
تعییین بخشهای مختلف پروتئین خام علوفه اسپرس فراوری شده و نشده با استفاده از روش کیسه های نایلونی و سیستم CNCPS
حامد خلیل وندی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (446.81 K)
8
تعیین ارزش غذایی برخی از علوفه های مرتعی خراسان رضوی با استفاده از تکنیک تولید گاز و کیسه نایلونی
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ مهدی محقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (525.36 K)
9
تاثیر بیوتین بر روند تخمیری جلبک آزولا (Azolla Pinnata) با استفاده از تکنیک In vitro و In situ
کریم فلکیان؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (459.79 K)
10
مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ کبری عرب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (501.59 K)
11
مقایسه تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی علوفه یونجه ی مناطق مختلف استان کردستان با استفاده از دو روش In situ و روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی؛ طاهره رحمتی؛ آرش آذرفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (414.13 K)
12
تعیین میزان ناپدید شدن پروتئین خام و پروتئین قابل متابولیسم تفاله سیب به روش کیسه های نایلونی
بهرام علیزاده؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.74 K)
13
تجزیه پذیری دانه و میوه کهور (Prosopis Juliflora) با روش In situ
بهاءالدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.83 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه