اثر سطوح مختلف مکمل ال- کارنیتین و پودر سیر بر سیستم ایمنی سلولی جوجه های گوشتی سویه آرین در 21 و 42 روزگی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (259.92 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1امین اله پورملکشاهی؛ 2مجتبی شیرخانی؛ 3علی خطیب جو؛ 3فرشید فتاح نیا؛ 4هوشنگ جعفری؛ 4صفیعلی ورمقانی؛ 5مریم قیصرزاده
1دانشجوی کارشناس ارشد تغذیه طیور دانشگاه ایلام
2کارشناس ارشد معاونت بهبود تولیدات دامی
3استادیار دانشگاه ایلام،
4اعضاء هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام،
5دانشجوی علوم تجربی دانشگاه فرهنگیان ایلام
چکیده
کلیدواژه ها