اثرات شکل خوراک و افزودن پروبیوتیک و آنزیم به جیره های بر پایه تریتیکاله، بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (719.31 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تغذیه دام و طیور، گروه علوم دامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
2دانشکده علوم دامی، واحد ورامین-پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران
3عضو هیأت علمی گروه تغذیه دام، مؤسسه تحقیقات علوم دامی ایران
چکیده
کلیدواژه ها