اثر استفاده از سطوح مختلف سنگروویت در جیره های کم پروتئین بر عملکرد و راندمان لاشه در جوجه های گوشتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (322.74 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشیار پژوهشی بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
2دانشجوی دکتری تغذیه طیور، گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
3دانشیار گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
4دانشجوی دکتری تغذیه طیور، گروه علوم دامی، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
کلیدواژه ها