بررسی تأثیراسید بوتیریک محافظت شده در جیره غذایی برماده خشک مصرفی، افزایش وزن،متوسط وزن و ضریب تبدیل در گوساله های نژاد هلشتاین
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (320.45 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1مهدی شاهرخی رشتخوار؛ 2محمد نوروزی ابدال آبادی؛ 3رسول صابری ورانلو؛ 4محمود باقری افوسی؛ 5اکبر سلیمانی
1کارشناسی ارشد رشته علوم دامی
2عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی
3کارشناسی ارشد رشته تغذیه دام
4کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی دام
5عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر
چکیده
کلیدواژه ها