کلیدواژه ها = اسید
تعداد مقالات: 5

1 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.48 K)

2 بررسی تأثیراسید بوتیریک محافظت شده در جیره غذایی برماده خشک مصرفی، افزایش وزن،متوسط وزن و ضریب تبدیل در گوساله های نژاد هلشتاین
مهدی شاهرخی رشتخوار؛ محمد نوروزی ابدال آبادی؛ رسول صابری ورانلو؛ محمود باقری افوسی؛ اکبر سلیمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.45 K)

3 بررسی تأثیر اسید بوتیریک محافظت شده در جیره غذایی بر وضعیت سلامت و برخی فراسنجه های خونی در گوساله های نژاد هلشتاین.
مهدی شاهرخی رشتخوار؛ محمد نوروزی ابدال آبادی؛ رسول صابری ورانلو؛ محمود باقری افوسی؛ اکبر سلیمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.79 K)

4 تاثیر اسید لینولئیک کنژوگه بر بیان ژن های هدف درگیر در سوخت و ساز چربی اووسیت بالغ شده ی گوسفند در شرایط برونتنی
حمید دلدار؛ زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.14 K)

5 بررسی اثر غلظت اسیدهای هیدروکسی سینامیک موجود در ساقه 11 واریته برنج بر قابلیت دسترسی مواد مغذی در گوسفند
شیما طیبی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یدالله چاشنی دل؛ معصومه شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.93 K)