بررسی اثر لپتین، اندازه پایوت و اثر متقابل آن ها بر کیفیت مایع سیمن قوچ سنجابی بعد از فرآیند انجماد – یخ گشایی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (951.96 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1فارغ التحصیل رشته فیزیولوژی دام، گروه علوم دامی، دانشگاه رازی کرمانشاه
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشگاه رازی کرمانشاه
3عضو هیئت علمی گروه تولید مثل و تلقیح مصنوعی دانشکده دامپزشکی سلجوقی، قونیه، ترکیه
چکیده
کلیدواژه ها