اثر تغذیه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا 3 از منبع روغن کتان یا روغن ماهی در جیره آغازین بر مصرف خوراک آغازین و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (798.94 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری، گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، البرز، ایران
2دانشیار، گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، البرز، ایران
3استاد، گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، البرز، ایران
چکیده
کلیدواژه ها