کلیدواژه ها = فراسنجه های شکمبه ای
تعداد مقالات: 7

1 بررسی تغییرات فراسنجه های شکمبه ای در جیره حاوی سطوح مختلف بنتونیت سدیم در شرایط درون تنی و برون تنی
محمدجواد خلیفه؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

2 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر فراسنجه های شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآ شکمبه و مصرف خوراک در گوسفندان
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.86 K)

3 بررسی اثر جایگزینی کاه گندم با مقادیر مختلف کاه زیره سبز بر عملکرد بره های نر مغانی
یونس اسماعیل جامی؛ علیرضا فروغی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ سعید عبدی تازیک؛ وحید شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.93 K)

4 بررسی اثر جایگزینی کاه گندم با مقادیر مختلف کاه زیره سبز بر فراسنجه های شکمبه ای و خونی بره های نر مغانی
یونس اسماعیل جامی؛ علیرضا فروغی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ سعید عبدی تازیک؛ وحید شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.8 K)

5 بررسی استفاده از بقایای کارخانجات ماکارونی و تاثیر آن بر فراسنجه های شکمبه ای در جیره پروار بره های نر زل
رضا کمالی؛ احمد قدرت نما؛ سید احمد میرهادی؛ مختار مهاجر؛ عبداله کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

6 اثر تغذیه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا 3 از منبع روغن کتان یا روغن ماهی در جیره آغازین بر مصرف خوراک آغازین و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین
محمدحسین آبادی؛ کامران یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (798.94 K)

7 تعیین ارزش غذایی و تخمیر پذیری گیاه خاکشیر با استفاده از آزمون تولید گاز
میلاد مجنونی؛ داریوش علیپور؛ رامین عبدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.66 K)