بررسی تاثیر منبع اسید چرب با سطوح مختلف ویتامین E خوراک آغازین بر پاسخ ایمنی گوساله های شیرخوار هلشتاین

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (306.03 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد گرایش تغذیه دام گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
3دانش آموخته دکترا گرایش تغذیه دام گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها