صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
ویتامین E
تعداد مقالات:
76
1
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﺰرﯾﻖ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E و ﺳﻠﻨﯿﻮم دردوره ی ﺧﺸﮑﯽ ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﺒﻮﻟﯿﻨﻬﺎی آﻏﻮز در ﻣﯿﺶ ﻫﺎی ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
محمد حاجیان؛ شیرزاد کرمی؛ فرشاد زمانی دهکردی؛ محمدرضا پور علمی؛ فرشاد شعله
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.62 K)
2
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﮑﻤﻞ ﺳﻠﻨﯿﻮم و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻠﯽ ﻣﯿﺶ ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ اﺳﺘﺎن ﮔﯿﻼن
حسن رفیعی؛ مهرداد محمدی؛ احمد قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.91 K)
3
اثر متقابل نسبت اسیدهای چرب ضروری با ویتامین E بر رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین فصیحی؛ محمد خوروش؛ محسن حسینی؛ ابوالفضل این علی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.14 MB)
4
اثرات افزایش سطح مکمل سلنیوم و ویتامین E در اواخر آبستنی برتولید شیر گاوهای شیرده هلشتاین و عملکرد رشد گوساله های آنها
پارمیس زاهدی مقدم؛ محمدرضا ترغیبی؛ محمد پناه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.41 MB)
5
بررسی تأثیر آنتی اکسیدان و ویتامین E بر عملکرد و آنالیز لاشه جوجه های گوشتی
حمید رضا وراثی؛ حسین ایراندوست؛ محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (972.77 K)
6
تاثیر سطوح مختلف پودر کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
فاطمه عباسی؛ فیروز صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
7
تاثیر سطوح مختلف کنگر فرنگی و ویتامین E بر تغییرات پروتئین سرم در بلدرچین ژاپنی
مرتضی عالمی؛ فیروز صمدی؛ بهروز دستار؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (968.97 K)
8
اثر ویتامین E و سطوح مختلف اسانس شوید بر عملکرد مرغ هی تخمگذار
فاطمه خیری؛ خلیل میرزاده؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ علی آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
9
مقایسه تاثیر مصرف کولین و ویتامین E بر تولید شیر، مصرف ماده خشک، متابولیتهای خونی و آنزیمهای کبدی در گاوهای اوایل دوره شیردهی
محمدرضا رحمانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ رومیک کامالیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.55 MB)
10
تاثیر روغن های بازیافتی سویا و مکمل های ویتامین E و C بر الگوی لیپیدی سرم و تخم مرغ
حسین ایراندوست؛ عبدالحسین سمیع؛ حمیدرضا رحمانی؛ غلامعلی نادری؛ مریم بشتام
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (96.77 K)
11
اثر مکمل ویتامین E(آلفا توکوفرول استات) بر پاسخ های ایمنی وابسته به خون و سلول در جوجه های گوشتی
علیرضا حسابی نا مقی؛ حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.51 K)
12
بررسی سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) و ویتامین E بر میانگین تعداد گلبول های سفید خون در بلدرچین تخم گذار ژاپنی
عاطفه آزادگان؛ مسیب امیری؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سید رضا هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
13
بررسی سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) و ویتامین E بر برخی از فراسنجه های خونی در بلدرچین تخم گذار ژاپنی
عاطفه آزادگان؛ مسیب امیری؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سید رضا هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (763 K)
14
تاثیر افزودن آنتی اکسیدان ( ویتامین E ) به رقیق کننده پراکسیداسیون لیپیدها در اسپرم گاو
مونا متمنی؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ حمید غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
15
تاثیر پودر کنگر فرنگی و ویتامین E بر برخی از متابولیت های خونی در جوجه های گوشتی
حبیبه سمیعی؛ فیروز صمدی؛ محمود شمس شرق؛ یوسف جعفری آهنگری؛ مجتبی آهنی آذری؛ محمد قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
16
تأثیر خورانیدن سطوح مختلف مکمل آلی سلنیوم و ویتامین E بر عملکرد، میزان کلسترول و تریگلیسرید سرم در بلدرچین ژاپنی
حجت صنوبر کلاتی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236.78 K)
17
اثر استفاده از عصاره الکلی بره موم در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد، لیپید های سرم خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی
شکوفا شهروند؛ عباسعلی قیصری؛ مریم اعرج شیروانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (194.31 K)
18
اثر استفاده از مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E در بهبود کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی
بهجت توکلی؛ محمد حسن فولادی؛ محمد سالار معینی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (162.62 K)
19
بررسی اثرات سطوح مختلف دانه کتان کامل و خرد شده همراه با ویتامین E بر عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرزاد امیری نسب؛ جواد آرشامی؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدرضا باسامی؛ محمد پیله ور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (344.9 K)
20
اثر سطوح مختلف ویتامین Eو سلنیوم معدنی بر سیستم ایمنی مرغ های تخمگذار
ح. ملک محمدی؛ ف شریعتمداری؛ س. ع حسینی؛ م. ا. کریمی ترشیزی؛ ا. ر خیرخواه؛ م محیطی اصلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (369.35 K)
21
تاثیر سطوح مختلف ویتامین Eو سلنیوم معدنی بر خصوصیات کیفی و اسیدهای چرب تخم مرغ در مرغ های تغذیه شده با دان کتان
ح ملک محمدی؛ ف شریعتمداری؛ س.ع حسینی؛ م. ا. کریمی ترشیزی؛ ا.ر خیرخواه؛ م محیطی اصلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.86 K)
22
بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (211.15 K)
23
برسی ویتامین E جیره مرغ مادر گوشتی آرین بر ایمنیت نتاج حاصل از آن
مجید اقشار؛ محمد امیری اندی؛ نامدار اسکندر شیری؛ سیدعلی پوربخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
24
اثرات مصرف ویتامین های E و C بر عملکرد مرغهای تخمگذار در شرایط استرس سرمایی
محمد علی جعفری؛ کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (933.37 K)
25
بررسی تاثیر سلنیوم و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ و ماندگاری آن تحت شرایط دمایی مختلف
احمد خیرخواه؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حمید ملک محمدی؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4