برآورد همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر،چربی،پروتئین،درصد چربی و درصد پروتئین در گاوهای هلشتاین ایران

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (40.52 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری ژنتیک و اصلاح نژاد دام (ژنتیک مولکولی) دانشگاه فردوسی مشهد
2دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح دام گروه علوم دامی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
3دانشیار ژنتیک و اصلاح دام گروه علوم دامی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
4استادیار ژنتیک و اصلاح دام دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی گروه علوم دامی
5کارشناس مرکز اصلاح نژاد دام کشور
6کارشناسی ارشد فیزیولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز
چکیده
کلیدواژه ها