ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (78.79 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی
2دانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی
3کارشناس مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
4گروه زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی
چکیده
کلیدواژه ها