کلیدواژه ها = گاز
تعداد مقالات: 10

1 اثر افزایش فشار و مجاورت گازهای تخمیری با میکروب های شکمبه بر تولید و ترکیب گاز و قابلیت هضم در شرایط آزمایشگاهی
مرضیه قدمی کوهستانی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ هادی ابراهیمی؛ وحیده حیدریان میری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.11 K)

2 آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محمدرضا باسامی؛ سکینه بابایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.56 K)

3 اثر جایگزینی سیلوی ذرت با سطوح متفاوت کاه گندم عمل آوری شده با گاز ارزیابی اقتصادی آزمایش در جیره تلیسه های هلشتاین آمونیاک بر عملکرد و _
صمد صادقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K)

4 تعیین انرژی قابل متابولیسم برگ مو (Vitis Leaves) بدون فرآوری و فرآوری شده با اوره و مایکروویو با استفاده از تکنیک تولید گاز
مهدی مقدم؛ احمد احمدی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K)

5 تاثیر ریشه مارچوبه بر تولید گاز حاصل از یونجه در شرایط آزمایشگاهی
و ناصری؛ ف هژبری؛ ف کفیل زاده؛ ع کرمپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.29 K)

6 ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ
معصومه حیدری؛ فرخ کفیل زاده؛ مریم صاحبی اعلاء؛ سارا کیانی؛ حسین رستمی احمدوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.79 K)

7 تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز گیاه درمنه (Artemisia fragrand)
مستقیم عزیزپور تپراقلو؛ اردوان قربانی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ جمال سیف داواتی؛ جابر شریفی نیارق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.44 K)

8 تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام منطقه خراسان شمالی
مصطفی یوسف الهی؛ حسن کارگر؛ محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.79 K)

9 تاثیر استفاده از سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر روی تولید گاز تفاله انار
مقصود بشارتی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.49 K)

10 مطالعه اثر عصاره برخی گیاهان دارویی بر تخمیر شکمبه ای
سمیه خورشیدی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ علی مهدوی؛ هرمز منصوری؛ مهدی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.79 K)