اثرات اندازه ذرات یونجه روی ویژگی های فیزیکی مواد خوراکی و جویدن اولیه روی توزیع اندازه ذرات مواد خوراکی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (36.55 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تخصصی واحد علوم و تحقیقات تهران
2عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه
4دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
5دانش آموخته کارشناسی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها