کلیدواژه ها = اندازه ذرات
تعداد مقالات: 16

1 بررسی تاثیر اندازه ذرات کانی های سیلیکاته،بر ناپدید شدن ماده خشک کانی ها، به روش کیسه های نایلونی در گوسفند
مرتضی قاسمی هدک؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران؛ احمد طاطار؛ بهنام قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

2 بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر مصرف خوراک و قابلیّت هضم گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی
مهدی خلیل ارجمندی؛ اسدا... تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.18 K)

3 تأثیر اندازه ذرات کاه برنج روی فعالیت جویدن، نرخ ترشح بزاق و کاهش اولیه اندازه ذرات خوراک در گوسفند
سعید بنی یعقوب؛ اسداالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.15 K)

4 بررسی تأثیر اندازه ذرات روی خصوصیات فیزیکی کاه برنج به عنوان یک منبع فیبر موثر فیزیکی
سعید بنی یعقوب؛ اسداالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.56 K)

5 اثر تغذیه طول قطعات مختلف علوفه یونجه بر هضم، توزیع اندازه ذرات و محتویات شکمبه ای گاومیش
اسد ا.. تیموری یانسری؛ بهرام افشار حمیدی؛ قادر منافی آذر؛ رامین صادقی مجرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.65 K)

6 اثرات اندازه ذرات خوراک و مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره حاوی کنجاله کانولا
وحید رادمهر؛ اسداالله تیموری یانسری؛ منصور رضایی؛ صادق کریم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.44 K)

7 بررسی اثرات اندازه ذرات یونجه خشک و منبع غله بر عملکرد گاوهای شیرده
محمود نصراللهی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ احمد شاهمرادی؛ اسداله تیموری؛ ابوالفضل زالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.16 K)

8 تأثیر اندازه ذرات سیلاژ ذرت و مکمل چربی بر فعالیت جویدن، نرخ ترشح بزاق و کاهش اولیه اندازه ذرات خوراک در گوسفند
وحید کریمی؛ نور محمد تربتی نژاد؛ اسداله تیموری یانسری؛ سعید حسنی؛ مرتضی خمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.6 K)

9 ارزیابی شیمیایی و فیزیکی و مطالعه فراسنجه های تجزیه پذیری سیلاژ ذرت در اندازه های مختلف
وحید کریمی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ اسداله تیموری یانسری؛ مرتضی خمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.31 K)

10 اثر اندازه قطعات متفاوت کاه گندم و سطوح مختلف کنسانتره بر جمعیت پروتوزوآ مایع شکمبه در گوسفند کرمانی
فائزه حسینی؛ امین خضری؛ محمدرضا وراثی اردکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.56 K)

11 اثر اندازه ذرات کاه گندم و سطوح مختلف کنسانتره بر فراسنجه های خونی در گوسفند نژاد کرمانی
فائزه حسینی؛ امین خضری؛ محمدرضا وراثی اردکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.56 K)

12 اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر موثر بودن فیزیکی فیبر جیره در گوسفند
وحیده آقاجانی؛ اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.86 K)

13 بررسی تاثیر استفاده از کنجاله کنولای میکرونیزاسیون شده با دو سطح از اندازه ذرات بر مصرف خوراک، قابلیت هضم ظاهری و افزایش وزن بره های پرواری زل
الهه نادری کیا؛ اسد ا.. تیموری یانسری؛ صادق کریم زاده؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.15 K)

14 اثرات اندازه ذرات یونجه روی توزیع اندازه ذرات محتویات شکمبه ای و مدفوع در گوسفند زل
سبحان گلچین گله دونی؛ اسد ا.. تیموری یانسری؛ حبیب تقوی کرگان؛ حسین صمدی واسکسی؛ لیلا خلوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.16 K)

15 بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد جوجه های گوشتی در سنین اولیه
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K)

16 اثرات اندازه ذرات یونجه روی ویژگی های فیزیکی مواد خوراکی و جویدن اولیه روی توزیع اندازه ذرات مواد خوراکی
سبحان گلچین گله دونی؛ اسد ا.. تیموری یانسری؛ حسین صمدی واسکی؛ حبیب تقوی کرگان؛ لیلا خلوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.55 K)