بررسی اثر فصل شیردهی بر درصد چربی، درصد پروتئین، اسیدیته و دانسیته شیر گاو هلشتاین

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (36.55 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه لرستان
3دانشجوی دکترای تغذیه دام دانشگاه لرستان
4فارغ التحصیل تغذیه دام دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
5فارغ التحصیل کاردانی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
چکیده
کلیدواژه ها