کلیدواژه ها = درصد پروتئین
تعداد مقالات: 3

1 بررسی اثر فصل و ماه بر صفات تولیدی در گاو های شیری استان اصفهان
لاله عکاشه؛ شاهین اقبال سعید؛ امیر حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.7 MB)

2 اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 برعملکرد رشد بره های نر مغانی
وحید واحدی؛ مرتضی بهروزلک؛ نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.62 K)

3 بررسی اثر فصل شیردهی بر درصد چربی، درصد پروتئین، اسیدیته و دانسیته شیر گاو هلشتاین
سید سهام حسینی کینکی؛ آرش آذرفر؛ عباس مسعودی؛ حجت دمیری؛ آیت الله مسعودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.55 K)