تاثیر سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (40.42 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی دام و طیور، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2عضو هیئت علمی دانشکده علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3دکترای فیزیولوژی طیور، دانشکده علوم دامی، داشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
کلیدواژه ها