کلیدواژه ها = آنتی اکسیدان طبیعی
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر افزودن آنتی اکسیدان طبیعی بر اکسیداسیون لیپید و پروتئین تخم مرغ مرغ های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.48 K)

2 تأثیر عصاره مرزنجوش بر پارامترهای کنتیکی و زنده مانی اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین
ایرج اشرفی؛ رامین فرهادی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272 K)

3 تأثیر عصاره اتانولی گیاه مریم گلی سهندی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر پارامترهای تحرک کل، یکپارچگی غشای پلاسمایی و فرآیند لیپید پراکسیداسیون اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین
ایرج اشرفی؛ رامین فرهادی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.12 K)

4 تاثیر سطوح گیاه چویر (Ferulago angulata) بر پایداری اکسیداتیو، میزان چربی خام و اسیدیته گوشت جوجه های گوشتی
محمود دانایی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ رضا هاشمی؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80 K)

5 تاثیر سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
محمود دانایی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ رضا هاشمی؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.42 K)