صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
آنتی اکسیدان طبیعی
تعداد مقالات:
5
1
تاثیر افزودن آنتی اکسیدان طبیعی بر اکسیداسیون لیپید و پروتئین تخم مرغ مرغ های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (177.48 K)
2
تأثیر عصاره مرزنجوش بر پارامترهای کنتیکی و زنده مانی اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین
ایرج اشرفی؛ رامین فرهادی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272 K)
3
تأثیر عصاره اتانولی گیاه مریم گلی سهندی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر پارامترهای تحرک کل، یکپارچگی غشای پلاسمایی و فرآیند لیپید پراکسیداسیون اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین
ایرج اشرفی؛ رامین فرهادی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (292.12 K)
4
تاثیر سطوح گیاه چویر (Ferulago angulata) بر پایداری اکسیداتیو، میزان چربی خام و اسیدیته گوشت جوجه های گوشتی
محمود دانایی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ رضا هاشمی؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80 K)
5
تاثیر سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
محمود دانایی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ رضا هاشمی؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.42 K)