تاثیر استفاده از پربیوتیک و پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد مرغان تخم گذار،فراسنجه های بیوشیمیایی و فیزیولوژی خون و صفات کیفی تخم مرغ
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (40.59 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
2دانشیار تغذیه طیور دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
کلیدواژه ها
پربیوتیک؛ پروبیوتیک؛ جیره غذائی؛ عملکرد؛ مرغان تخم گذار؛ فراسنجه؛ بیوشیمیایی؛ فیزیولوژی؛ خون؛ صفات کیفی؛ تخم مرغ