نویسنده = حسن صالح
تعداد مقالات: 7

1 عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون و روغن کنجد
محمدجواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمدطاهر میرکزهی؛ حسن صالح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.8 K)

2 ارزیابی سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (Olea europaea L) و آلفا- توکوفریلاستات در شرایط تنش گرمایی
محمدجواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن صالح؛ محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.64 K)

3 اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدطاهر میرکزهی؛ محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.24 K)

4 اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدجواد آگاه؛ محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.99 K)

5 اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول(کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania Sommifera) بر استحکام استخوان جوجه های گوشتی
محمدطاهر میرکزهی؛ حسن صالح؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.79 K)

6 اثرات 1 -25 دی هیدروکسیکولهکلسیفرول(کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania Somnifera) بر ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی
محمدطاهر میرکزهی؛ حسن صالح؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.08 K)

7 اثر دانه کانولا و پنبه دانه اکسترود شده بر خصوصیات لاشه و میزان اسید لینولئیک مزدوج در عضله بره های نر نژاد مهربان
عبدالله اکبریان؛ حسن صالح؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن شیرزادی؛ علی حسینی غفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.8 K)