نویسنده = محمدرضا رضوانی
تعداد مقالات: 19

1 اﺛﺮ ﺳﻦ ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶ ﺳﮑﻮﻣﯽ ﭘﺮوﺗﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺑﻮﻗﻠﻤﻮن ﻫﺎی ﻧﮋاد اﻧﮕﻠﯿسی
ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺻﺎﺋﻤﯽ؛ محمدمهدی امتی؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ محمد دادپسند؛ هادی آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.86 K)

2 اﺛﺮ ﺳﻦ ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶ ﺳﮑﻮﻣﯽ ﭘﺮوﺗﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺑﻮﻗﻠﻤﻮن ﻫﺎی ﻧﮋاد انگلیسی
فاطمه صائمی؛ محمدمهدی امتی؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ محمد دادپسند؛ هادی آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.82 K)

3 بررسی مدت زمان عبور مارکر در دستگاه گوارشی مرغ های تخم گذار سسکتومی شده
محمدرضا رضوانی؛ مارکوس رودهوت اسکورد؛ محمد مهدی امتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.43 K)

4 اثر شکل فیزیکی جیره و دمای محیط پرورش بر عملکرد و برخی فراسنجه های لاشه جوجه های گوشتی
محمد مهدی امتی؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ شهاب الدین ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.63 K)

5 اثر استفاده از انواع مختلف مکمل چربی و روغن در جیره بر عملکرد و برخی فراسنجه ها ی لاشه جوجه ها ی گوشتی
شهاب الدین ظفری؛ محمدرضا رضوانی؛ حسین جهانیان؛ علی عباسیان نجف آبادی؛ محمد مهدی امتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.56 K)

6 اثر افزودن پودر پوست انار به جیره های دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند؛ محمدجواد ضمیری؛ عبدالله درخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.78 K)

7 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند؛ محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.9 K)

8 تاثیر فرآورده های آنزیمی ناتوزایم پلاس و مولتی بهزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ نجمه مصلح؛ شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.1 K)

9 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور؛ راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ محمد دادپسند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.4 K)

10 اثر افزودن پودر پوست انار به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند؛ محمدجواد ضمیری؛ بهمن ناصر پور؛ محمد حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.95 K)

11 اثر افزودن ترکیب آنزیمی به جیره جوجه های گوشتی دارای گندم، و جیره نویسی به روش استاندارد آمینواسیدهای گوارش پذیر و کل بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ نجمه مصلح؛ شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.38 K)

12 اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
نرگس صیادپور؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ محمدتقی گلمکانی؛ شهرام رحیمی؛ راضیه ایران پرست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.94 K)

13 اثر مکمل آب هندوانه بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمدرضا رضوانی؛ علی شجاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (845.37 K)

14 اثر عصارهی آبی جاشیر (Prangos ferulacea) به عنوان جایگزین اکسی تتراسایکلین در جیره بر گوارش پذیری مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی
محمدرضا رضوانی؛ مسعود کریمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (899.25 K)

15 ارزیابی ارزش تغذیه ای جیره های حاوی سیلاژ تفاله انار و تفاله خشک دانه انار به روش تولید گاز
زینب نراقی راد؛ مهدی قریشی؛ شهریار کارگر؛ محمدجواد ضمیری؛ محمدرضا رضوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (680.97 K)

16 مقایسه دو روش اندازهگیری گوارش پذیری (درونتنی و برونتنی) جیره های دارای سیلاژ تفاله انار و تفاله خشک دانه انار
زینب نراقی راد؛ مهدی قریشی؛ شهریار کارگر؛ محمدجواد ضمیری؛ محمدرضا رضوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.8 K)

17 اثر سن بر گوارش پذیری پیش سکومی پروتین کنجاله کلزا و ویژگی های لاشه بوقلمون های نژاد انگلیسی
فاطمه صائمی؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ محمدمهدی امتی؛ محمد دادپسند؛ هادی آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.99 K)

18 اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا
دامون غفرانی طبری؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.12 K)

19 مقایسه اثر دو روغن اسانسی ایرانی و خارجی بر عملکرد و گوارش پذیری پیش سکومی موادمغذی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو با و بدون آنزیم بتا-گلوکاتاز
دامون غفرانی طبری؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.03 K)